Xendor The Velvet Monkey

geboren op 23 februari 1998 - gestorven op 2 juni 2010

  Hij was mijn enige reu en zeer zachtaardig ; hij heeft altijd gedacht dat hij baas was over de meisjes, maar neen hoor !

 

  Hij heeft veel shows gelopen en deed het niet onaardig.

 

Vader is hij nooit mogen worden, maar hij heeft genoeg te doen gehad om mijn meisjes op te voeden en manieren te leren . Dat is natuurlijk ook zeer vermoeiend, dus lag hij vaak in de zetel een dutje te doen. Je kan wel zeggen dat dat zijn favoriete bezigheid was.

Tot zijn 12 jaar is hij zeer gezond geweest. Nooit een dag ziek en in zijn jonge jaren ging hij ook heel graag wandelingen maken. Maar in de sneeuw vond hij niet leuk, want hij hield helemaal niet van natte pootjes.

En dan komen de ouderdomskwaaltjes en uiteindelijk ook de ziekte met de grote K en na een gezond en vrolijk leven zonder één mankementje en met veel plezier met zijn meisjes en veel knuffeltjes en likjes aan mij heb ik dan moeten kiezen voor een korte pijn en hem laten inslapen.

 Hoe vaak ik ook op hem gefoeterd en geklaagd heb ; hij blijft mijn eerste pup, mijn eigen 'velvet monkey' bulletje, de eerste hier geboren. Het is net alsof hij hier altijd is geweest ; of er geen tijd bestond voor Xendor.

 

 Mijn ventje !!