22 jaar geleden maakte ik kennis met Winston, een engelse bulldog van een klant. Ik was direct getroffen door zijn schoonheid en zijn aangenaam  karakter  naar mensen toe. Nadien heb ik ook zijn koppigheid en vechtlust leren kennen en ook dat had zijn charmes.

      En toen wist ik het zeker : als ik het ouderlijk huis uit trok zou ik een bulldog nemen. Het heeft dan nog een drietal jaren geduurd voor ik kennis maakte met de showbullen van enkele vlaamse gerenomeerde kennels en voor ik mijn eerste bulletje had.

      Zo is Ullah de Levacharl in mijn leven gekomen. Ze was mijn klein bruin meisje, mijn oogappel en de stammoeder van mijn kennel.

      Nadien heb ik enkele van haar kinderen en een kleinkindje gehouden en mijn laatste aanwinst heb ik bijgekocht bij Yvonne van kennel 'van Trod'. En toen was mijn gezinnetje compleet. Ondertussen zijn reeds enkele van mijn honden overleden en nu is 'The Velvet Monkey' : ikzelf en 4 honden.

      Heel af en toe heb ik  pups, die in huiselijke kring worden opgevoed. Ik probeer steeds om mooie bullen te fokken, naar de rasstandaard ; maar de gezondheid van de hondjes is mijn eerste prioriteit. Dat gaat voor alles.

      Je kan me ook regelmatig zien op alle binnenlandse shows en op de clubshows van de Belgische, Nederlandse en Franse Bulldogclub.

       Neem gerust contact op als je info over het ras wenst.

      Chantal

Deel deze pagina