Florien The Velvet Monkey

geboren op 1 januari 2006 

  Eindelijk een witte bulldog ; dat wou ik al zo lang. Zij is een grote forse teef met een fantastische gezondheid en een uithouding die grenst aan het ongelooflijke.

Tot haar 2 jaar was ze zo hevig als een terrier, maar nadien is het een zachte, rustige hond geworden. Ze blijft wel graag af en toe eens een robbertje vechten met mij, maar dat moet kunnen. Ze laat me zelfs af en toe eens winnen.

 

Op shows is ze naast de ring even veel bewonderd als in de ring ; ze weet namelijk goed de aandacht te trekken door heel lief te komen knuffelen.                   

 

  Ze is nu 11,5 jaar oud en 3 jaar geleden hebben we bij haar een speciale soort longkanker gevonden  ; Florientje is al 3 jaar stabiel omdat het een zeer trage groeier is, waardoor ik ze nog een hele tijd bij mij kan hebben!

En het laatste jaar slaat ook ouderdomsartrose toe. Ze is moeilijk te been, maar het tast haar karakter niet aan : ze weet goed wat ze wil en is zeer jaloers en egoïstisch naar de anderen toe : ikke ikke ikke, zelfs nu ze al meer dan 11 jaar oud is :-) 't is een patéeke zenne !! <3

 

 

Florien is overleden op 19 maart 2018